Declarație de misiune

Intelligence Info este publicată de MultiMedia Publishing. Este o publicație trimestrială cu acces deschis (open access) condusă de cadre academice care se concentrează pe domeniul intelligence și pe domenii conexe de studiu și practică.

Revista intenționează să ajute la înțelegerea naturii globale a provocărilor de securitate. Intelligence Info aspiră să promoveze un dialog între diverse perspective și experiențe, bazat pe cercetări originale asupra practicii și studiului intelligence la nivel național, european și global.

Intelligence Info permite cercetătorilor și practicienilor, atât din sectorul public cât și din cel privat, să-și împărtășească cunoștințele, ideile și abordarea cu privire la studiile de intelligence. Printr-o selecție riguroaă a articolelor, Intelligence Info aderă la misiunea sa axată pe oferirea de șanse egale cadrelor universitare și practicienilor de intelligence să discute și să provoace idei consacrate și emergente, să abordeze lacunele existente în cunoaștere prin promovarea noilor cunoștințe, și să modeleze evoluția cunoașterii în intelligence dincolo de comunitățile tradiționale de cercetare.