Intelligence Info este o publicație trimestrială de informare, studii și comunicări, cu scopul de a contribui fundamental la înțelegerea conceptului de intelligence și a aplicațiilor practice ale acestui concept. Revista se constituie într-o sursă de lucrări semnificative în domenii de cercetare care includ intelligence, geopolitica, securitate, știința informației precum și alte subiecte de interes, oferind un mediu proprice pentru publicarea cercetărilor științifice și a realizărilor tehnologice realizate de comunitatea internațională.

Revista Intelligence Info oferă un mediu propice pentru publicarea cercetărilor științifice și a realizărilor tehnologice realizate de comunitatea internațională.

Revista Intelligence Info include lucrări prin care inteționează să contribuie la înțelegerea naturii și funcției intelligence. Abordările variate ale problemei vor fi binevenite. Articolele teoretice și de revizuire vor fi luate în considerare, dar se va acorda preferință cercetării originale.

Accentul revistei este pe progresele cercetării privind metodologiile noi și inovatoare ale intelligence și aplicațiile acestora în rezolvarea problemelor specifice la nivel guvernamental, în intelligence, politică, geopolitică, securitate și în știința informației. Revista va funcționa ca un catalizator în diseminarea cercetării originale și inovatoare și a realizărilor comunității intelligence.

Intenția revistei este să servească drept o resursă importantă pentru cercetătorii care doresc să studieze evoluțiile și evenimentele anterioare și evaluarea analitică a viitoarelor evenimente din domeniul securității naționale.

Vă rugăm să consultați instrucțiunile specifice pentru autori pentru trimiterea articolelor. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau ajutor, vă rugăm să ne contactați.