Home » Blog » Media » Comunicat de presă: Lansare revista Intelligence Info

Comunicat de presă: Lansare revista Intelligence Info

postat în: Media 0

Comunicat de presă. București, 30 august 2022

ISSN 2821 – 8159, ISSN – L 2821 – 8159

Publicație trimestrială de informare, studii și comunicări din intelligence, geopolitica, securitate, și business intelligence

 

Revista Intelligence Info, Volumul 1, Nr. 1, Septembrie 2022Intelligence Info este publicată de MultiMedia Publishing. Este o publicație trimestrială condusă de cadre academice care se concentrează pe domeniul intelligence și pe domenii conexe de studiu și practică.

Revista intenționează să ajute la înțelegerea naturii globale a provocărilor de securitate. Intelligence Info aspiră să promoveze un dialog între diverse perspective și experiențe, bazat pe cercetări originale asupra practicii și studiului intelligence la nivel național, european și global.

Intelligence Info permite cercetătorilor și practicienilor, atât din sectorul public cât și din cel privat, să-și împărtășească cunoștințele, ideile și abordarea cu privire la studiile de intelligence. Printr-o selecție riguroaă a articolelor, Intelligence Info aderă la misiunea sa axată pe oferirea de șanse egale cadrelor universitare și practicienilor de intelligence să discute și să provoace idei consacrate și emergente, să abordeze lacunele existente în cunoaștere prin promovarea noilor cunoștințe, și să modeleze evoluția cunoașterii în intelligence dincolo de comunitățile tradiționale de cercetare.

Intelligence Info este o publicație trimestrială de informare, studii și comunicări, cu scopul de a contribui fundamental la înțelegerea conceptului de intelligence și a aplicațiilor practice ale acestui concept. Revista se constituie într-o sursă de lucrări semnificative în domenii de cercetare care includ intelligence, geopolitica, securitate, business intelligence precum și alte subiecte de interes, oferind un mediu proprice pentru publicarea cercetărilor științifice și a realizărilor tehnologice realizate de comunitatea internațională.

Revista Intelligence Info include lucrări prin care inteționează să ofere un mediu proprice pentru publicarea cercetărilor științifice, contribuind la înțelegerea naturii și funcției intelligence. Abordările variate ale problemei vor fi binevenite. Articolele teoretice și de revizuire vor fi luate în considerare, dar se va acorda preferință cercetării originale.

Accentul revistei este pe progresele cercetării privind metodologiile noi și inovatoare ale intelligence și aplicațiile acestora în rezolvarea problemelor specifice la nivel guvernamental, în intelligence, politică, geopolitică, securitate și în business intelligence. Revista va funcționa ca un catalizator în diseminarea cercetării originale și inovatoare și a realizărilor comunității intelligence.

Intenția revistei este să servească drept o resursă importantă pentru cercetătorii care doresc să studieze evoluțiile și evenimentele anterioare și evaluarea analitică a viitoarelor evenimente din domeniul securității naționale.

Vă rugăm să consultați instrucțiunile specifice pentru autori pentru trimiterea articolelor. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau ajutor, vă rugăm să ne contactați.

Contact

Adresa poștală: Piaţa Presei Libere, Nr. 1, Casa Presei Libere, Corp A3, Etaj 1, 013701 Bucureşti, Sectorul 1
Site web: https://www.intelligenceinfo.org/
Email: contact@intelligenceinfo.org
Tel./WhatsApp: 0745 526 896

 

Sursa: https://www.intelligenceinfo.org/comunicat-de-presa-lansare-revista-intelligence-info/

Follow Nicolae Sfetcu:
Asociat şi manager MultiMedia SRL și editura MultiMedia Publishing. Partener cu MultiMedia în mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel naţional şi european Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania (ETD) Membru al Clubului Rotary București Atheneum Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi al Asociaţiei Române pentru Industrie Electronica şi Software Oltenia Iniţiator, cofondator şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Telelucru şi Teleactivităţi Membru al Internet Society Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România Inginer fizician - Licenţiat în Științe, specialitatea Fizică nucleară. Master în Filosofie. Cercetător - Academia Română - Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST), Divizia de Istoria Științei (DIS) ORCID: 0000-0002-0162-9973

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *