Home » Blog » Media » Curs – 2022 inițiere (introducere) în intelligence

Curs – 2022 inițiere (introducere) în intelligence

postat în: Media 1

Organizatia non profit Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics – CSIS&GA, organizează un curs de inițiere în Intelligence si pregatirea pentru ocuparea posturilor libere publicate din sistemul de apărare, securitate națională, internațională și Intelligence ( SRI, SIE, MApN, MAI etc ) – reincep pe data de  25 septembrie  /1 oct .2022 .

Cursul se va realiza fizic sau online cu specialiști din domeniile: Psihologie, Intelligence & Analiză de Intelligence, Relații internaționale & Geopolitică, cu traineri și profesori de specialitate. Dintre acestia mentionam: Col (r) Dr. Tiberiu Tanase, Gen.(r) Prof. Dr. Stan Petrescu, Prof. Dr Narcis Zarnescu etc

Avantajele participarii la acest curs:
– Autocunoastere si autoevaluare;
– Consiliere vocationala si orientare in cariera si dupa curs;
– Informatii despre modalitatile de angajare la SRI, SIE, MAPN, MAI, diplomatie, CERT si alte institutii, organizatii sau firme;
– Obtinere informatii si solutii despre modalitati de protectie (fizica, IT etc);
– Schimburi de experienta intern si in organizatii partenere ;
– Materiale bibliografice specifice;

La finalizarea cursului de inițiere, se va elibera diploma de absolvire. Cei care doresc și in masura in care vor efectua un internship la Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics – CSIS&GA sau la una din instituțiile/organizațiile partenere pot primi un certificat de voluntar în domeniu conform legii. Acest certificat reprezintă experiența oficiala și se înregistrează ca atare în cartea de muncă.

In functie de evolutia pandemiei se vor comunica celor selectati data, locatia si ora din timp.

Pentru inregistrarea si aprobarea participarii la curs va rugam trimiteti CV-ul dvs. pe email cu mentiunea curs intelligence.

Detalii privind înscrierea, programul, orele și disciplinele studiate, sunt disponibile la sediul CSIS&GA, la telefon 0728.435.583 / 0722652712 sau pe e-mail: secretariatgeneral.csis@gmail.com .

Vă așteptăm pentru înscrieri în limita locurilor disponibile!

Col.(r) dr. Tiberiu TĂNASE

Președinte al Intelligence Studies Center

for Security and Applied Geopolitics

 

Follow Nicolae Sfetcu:
Asociat şi manager MultiMedia SRL și editura MultiMedia Publishing. Partener cu MultiMedia în mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel naţional şi european Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania (ETD) Membru al Clubului Rotary București Atheneum Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi al Asociaţiei Române pentru Industrie Electronica şi Software Oltenia Iniţiator, cofondator şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Telelucru şi Teleactivităţi Membru al Internet Society Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România Inginer fizician - Licenţiat în Științe, specialitatea Fizică nucleară. Master în Filosofie. Cercetător - Academia Română - Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST), Divizia de Istoria Științei (DIS)

  1. […] înregistrarea și aprobarea participării la curs vă rugam trimiteti CV-ul dvs. pe e-mail cu mentiunea curs intelligence. Detalii privind înscrierea, programul, orele și disciplinele studiate, sunt disponibile la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *