Home » Blog » Media » Programul de formare “Antimanipulare”(Protecția împotriva manipulării)

Programul de formare “Antimanipulare”(Protecția împotriva manipulării)

postat în: Media 0

Universitatea Hyperion din București – Facultatea de Științe Politice în parteneriat cu Centrul de Studii de Intelligence pentru Securitate și Geopolitică Aplicată – CSIS &GA și Asociația Forumul Ajutorului Reciproc sub egida Centrului de Studii de Intelligence Hyperion, organizează înscrieri online pentru  programul de formare intitulat “Antimanipulare”(Protecția împotriva manipulării), care se va desfășura în sistem hibrid după stabilirea grupelor.

Formatori:

– Prof. univ. dr. general de brigadă (r) Stan Petrescu este membru al Societăţii Scriitorilor Militari, membru al Consiliului Ştiinţific al Asociaţiei de Geopolitică „Ion Conea” şi colaborator la revista „GeoPolitica”, membru în colegiul redacţional şi colaborator la revista „Studia Securitas” editată de Facultatea de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale, Universitatea „L. Blaga” din Sibiu, revista „Lumea Detectivilor” editată de Asociaţia Naţională a Detectivilor Particulari din România, membru în colegiul redacţional şi colaborator al revistei „Securitatea Privată” editată de Asociaţia Naţională Antidrog.

– Formator Andrei-Octavian Radu (Specialist în domeniile de Managementul Proiectelor și Marketing, Managementul Securității Informațiilor și Președinte al Asociației Forumul Ajutorului Reciproc)

 

precum și

-Invitați Speciali (Lect. univ.dr. Tiberiu Tănase, col( r) SRI, Prof Univ. Dr. Narcis Zărnescu, Director General Intelligence Studies Center, Drd. Col (r) și Secretar Executiv Intelligence Studies Center, Elena Onu), cadre în rezervă, profesori, colaboratori ISC.Programul “Antimanipulare” se adresează celor interesați (studenți sau absolvenți de studii superioare) să se inițieze în domeniul securității informațiilor și să se pregătească pentru o carieră în domeniul securității private, analiză de informații/Intelligence economic, protecția și securitatea informațiilor, a managementului informațiilor de securitate, protecția datelor cu caracter personal.

DUPĂ ABSOLVIRE cursanții vor dobândi abilități din domeniile:

– Informație și Securitatea acesteia;

– Tehnici de Protecție a Informațiilor;

– Tehnici de Protecție a Sistemelor Informaționale;

– Managementul Securității Informației;

– Rolul Educației de Securitate în Activitatea de Protecție a Informațiilor;

La acest PROGRAM se pot înscrie studenți sau absolvenți de studii superioare din domeniile:

Științe Politice, Drept, Psihologie, Informatică, Automatică, Fizică, Științe Economice, Medicină, Istorie, Limbi Străine, Film, Teologie.

Durata cursului: 42 de ore.

Sesiunile de instruire (în sistem hibrid) vor avea loc online, două zile/săptămână, cu excepția primului și ultimului curs, care se vor desfășura cu prezență fizică.

La finalul programului, în urma examenului ce va consta în elaborarea unui eseu, absolvenții vor primi un Certificat de Absolvire.

De ce să alegi Programul  “Antimanipulare” ?

Absolvenții care își doresc o carieră în domeniul securității private și a managementul informațiilor de securitate pot avea posibilitatea să fie selectați pentru pentru integrarea în sistemul de Securitate & apărare, Informații și Ordine publică.

Taxa de școlarizare pentru modulul Intelligence este de 2000 lei și poate fi achitată în contul :

Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
CUI: 2836240
CONT IBAN: RO48 RNCB 0074 0292 1590 0001
Banca: BCR – SECTOR 3

Există posibilitatea de a fi plătit în 2 rate, ultima rată fiind obligatorie achitată înainte de evaluarea finală.

La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
Numele și prenumele cursantului, taxă Program
Antimanipulare.

Înscrierea se face online trimițând un e-mail pe adresa: csis.ga2023@gmail.com cu titlul ,,Antimanipulare”, care să conțină:

  • Numele și prenumele candidatului
  • Curriculum vitae-CV
  • Copie CI
  • Adeverință de student sau diplomă de licență(copie)
  • Dovada achitării taxei de școlarizare (ordin de plata/ chitanță copie).

Informații suplimentare pentru cursul de Antimanipulare vă punem la dispoziție la:

– +40 728 435 583

sau

– csis.ga2023@gmail.com.

Follow Nicolae Sfetcu:
Asociat şi manager MultiMedia SRL și editura MultiMedia Publishing. Partener cu MultiMedia în mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel naţional şi european Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania (ETD) Membru al Clubului Rotary București Atheneum Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi al Asociaţiei Române pentru Industrie Electronica şi Software Oltenia Iniţiator, cofondator şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Telelucru şi Teleactivităţi Membru al Internet Society Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România Inginer fizician - Licenţiat în Științe, specialitatea Fizică nucleară. Master în Filosofie. Cercetător - Academia Română - Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST), Divizia de Istoria Științei (DIS) ORCID: 0000-0002-0162-9973

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *