Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic, informațiile sensibile sunt o resursă valoroasă, dar și vulnerabilă. O gestionare ineficace a acestora poate duce la pierderi financiare, expunerea neautorizată a informațiilor sau chiar la afectarea reputației organizațiilor.
Înscrie-te la programul de studii postuniversitare ”Managementul Informațiilor” și descoperă răspunsul profesional pentru provocările informaționale!
Ce vei câștiga?
cunoștințe avansate despre dezvoltarea și implementarea politicilor de securitate informațională
instrumente practice pentru minimizarea riscurilor asociate accesului neautorizat
expertiză managerială pentru protejarea informațiilor sensibile la standarde internaționale
De ce să te înscrii?
Acest program de studii postuniversitare oferă un mix unic de teorie și practică, pregătindu-te să faci față provocărilor complexe de securitate informațională din organizațiile moderne. Vei dobândi competențe care te vor propulsa semnificativ în carieră!
📅 Înscrieri:
până la data de 28.01.2025
⏰ Perioadă de desfășurare:
30.01. – 06.03.2025
📍 Locație:
în campusul URA și ONLINE
🎓 Certificare:
Diplomă de studii postuniversitare recunoscută
Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate.
La finalul programului, cursanții vor dobândi competențe certificate în domeniul managementului informațiilor, diploma fiind emisă sub tutela Ministerului Educației și având recunoaștere națională (se acordă 4 credite conform Sistemului European de Transfer și Acumulare a Creditelor ECTS).
Formatorii Programului
Vei învăța sub îndrumarea unei echipe de profesioniști specializați în domeniul managementului informațiilor de securitate, cu o bogată expertiză și experiență în livrare de training:
Prof.univ.dr. Neculae Năbârjoiu
Profesor universitar, doctor în științe militare, are un parcurs profesional de peste 35 de ani în care a fost comandant al unor structuri de nivel tactic (1968-1986), tactic-operativ (1986-1998), șef de secție, serviciu, direcție în Statul Major
General, avansat general de brigadă și promovat consilier pe probleme de apărare în Departamentul Securității Naționale din Administrația Prezidențială (2001-2003) și consilier-șef de serviciu educație de securitate la Guvernul României, Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat (2003-2009).
Pasionat de oameni și interesat de noutate, începând cu anul 2012 și până în prezent activează ca mediator și arbitru, având în palmares peste 220 de dosare soluționate.
Lect.univ.dr. Tiberiu Tănase
Este membru titular al Comitetului Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST) al Academiei Române, secretar științific al Diviziei de Istoria Științei din cadrul CRIFST, redactor-șef adjunct al revistei “Studii și Comunicări” din Academia Română, director al publicației
de intelligence – “Intelligence Info“ și redactor adjunct al revistelor “Cunoașterea Științifică” și “IT & C”.
Autor al unor cărți de specialitate de intelligence, securitate și geopolitică aplicată, desfășoară o bogată activitate publicistică în aceste domenii, dublată de activitatea de cadru didactic universitar și de formator pentru cursuri de specialitate.
Pentru detalii complete (condiții de eligibilitate, taxă de școlarizare, cum se face înscrierea etc.), te rugăm să accesezi pagina web dedicată –click aici!
Asociat şi manager MultiMedia SRL și editura MultiMedia Publishing.
Partener cu MultiMedia în mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel naţional şi european
Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania (ETD)
Membru al Clubului Rotary București Atheneum
Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi al Asociaţiei Române pentru Industrie Electronica şi Software Oltenia
Iniţiator, cofondator şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Telelucru şi Teleactivităţi
Membru al Internet Society
Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România
Inginer fizician - Licenţiat în Științe, specialitatea Fizică nucleară. Master în Filosofie.
Cercetător - Academia Română - Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST), Divizia de Istoria Științei (DIS)
ORCID: 0000-0002-0162-9973
Lasă un răspuns